La Veu del País Valencià

Articles d'opinió publicats




Diari La Veu del País Valencià8 d'octubre de 2023

Amb la retafila de mentides que ha amollat el senyor Alberto Núñez Feijóo durant el fracassat discurs d'investidura sembla que cantava aquella cançó que deia: «Pel mar corren conills i pels boscos les sardines...»


La censura que ens ve

Diari La Veu del País Valencià29 de setembre de 2023

Només han passat quatre mesos del govern de dretes de la Generalitat Valenciana i ja hem vist de tot, de tot el que no hauríem de veure en una democràcia. 

Veure.ho tot

Macroprojectes fotovoltaics i eleccions generals

Diari La Veu del País Valencià, 20 de juliol de 2023 

Pocs dies abans de les eleccions generals, és un bon moment per a preguntar als candidats i candidates i als seus respectius caps -els quatre que tenen possibilitats de formar part del govern espanyol- quin és el posicionament de cada formació política respecte als macroprojectes fotovoltaics de casa nostra, particularment els que afecten les Coves de Vinromà, Cabanes, Benlloc, la Vall d’Alba, Vilafamés i les Useres.


Jubilats passejant-se per les illes Pitiüses

Diari La Veu del País Valencià, 19 de març de 2024

A les illes Pitiüses, ara, en un mes d’abril sec i solejat, el que més abunda és el turisme de la gent major que s’apunta a les excursions per a recórrer i conéixer la contrada illenca. Un territori que va ser de llauradors i pescadors i que, des dels anys vuitanta, ha esdevingut una oferta turística per a gent ociosa. Jo en soc un d’ells.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NO a les MACROPLANTES FOTOVOLTAIQUES

El cas de la Delegació Territorial de RTVV de Castelló

Censura i informació tendenciosa